Als grafisch bureau zijn we gespecialiseerd in huisstijlen,logoontwerp, grafisch design,
webdesign, reclame en marketing.

Eigentijdse & uniek ontwerpen voor alle toepassingen.

Kasteelstraat 87, 1500 Belgium

T +32 2 356 09 97
M +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Wie we zijn !

Als grafisch & multimedia bureau is Lotsofdots gespecialiseerd in logoontwerp, huisstijlen, grafisch ontwerp, webdesign en webontwikkeling. Met een duidelijke focus op het visuele aspect van stijlvolle en sterke communicatie.  Daarnaast bouwen we ook online applicaties en tools voor kleine en grote bedrijven en organisaties.

Creativiteit !

In dit bureau ligt de nadruk vooral op service en creativiteit. Door een ideale combinatie van kennis, creativiteit en inzet worden keer op keer prachtige en kwaliteitvolle producties tot stand gebracht. We zijn een kleine kmo waar alles draait rond flexibiliteit, om u als klant zo znel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

We brengen
je merk
tot leven.

Klein bureau met grote impact !

Onze kleinschaligheid zien wij als het grootste voordeel en geeft ons de mogelijkheid om zeer kort op de bal te spelen. U hebt als klant ook steeds rechtstreeks contact met de persoon die jouw communicatie vorm geeft. 


De klanten maken het bureau

Sinds het ontstaan in 2004 heeft Lotsofdots een indrukwekkend portfolio opgebouwd van heel wat tevreden klanten. Onder hen enkele grote namen zoals Nato, Gezinsbond, AXA bank, De vlaamse & federale overheid, Alcatel en Telenet. Maar ook heel wat kleinere Belgische en internationale bedrijven hebben vertrouwen in dit bureau.

© 2018 Lotsofdots | Login