Als grafisch bureau zijn we gespecialiseerd in huisstijlen,logoontwerp, grafisch design,
webdesign, reclame en marketing.

Eigentijdse & uniek ontwerpen voor alle toepassingen.

Kasteelstraat 87, 1500 Belgium

T +32 2 356 09 97
M +32 472 20 70 57

info@lotsofdots.be

BTW : BE 0893.651.892

Webdesign

Be just
one
Click Away!

Meer dan ooit is de digitale wereld aanwezig, als bedrijf mag je deze boot niet missen. Lotsofdots helpt u met uw digitale communicatie: websites, webapplicaties, apps & social media.

Termen als UX, responsive design, Bootstrap, Jquery en CSS gaan hier dagelijks over de lippen

Uniek grafisch ontwerp

Via een verkennend gesprek horen we graag uw wensen, doelgroep en budget. Vervolgens zetten we de ontvangen info om in een sterk en uniek grafisch ontwerp dat we na uw goedkeuring helemaal omzetten in een bruikbaar digitaal formaat. 

Focus op usability

Een goede website staat of valt met de gebruiksvriendelijkheid of ook wel 'usability' genoemd. Een duidelijke structuur, heldere navigatie en vlotte leesbaarheid zijn de sleutelwoorden. Vanaf de eerste minuut moet het voor je bezoeker duidelijk zijn hoe hij of zij kan navigeren. Samen met een aantrekkelijk grafisch ontwerp is dit de basisvereiste voor een goede en gebruiksvriendelijke website

Lotsofdots helpt u met :

  • Doordacht design met de nodige usability
  • Webdesign dat voldoet aan de W3C standaarden
  • Responsive designs : Binnen deze mobiele wereld is het een verreiste dat uw website aangepast is aan mobiele apparaten.
  • Crossbrowser designs : We houden rekening met alle browers (Crome,Safari, Firefox en ook IE)

Emailings

Het creƫren van webmailing is helemaal niet hetzelfde als het maken van een webdesign. Er moet rekening gehouden worden met verschillende emailapplicaties zoals Outlook en Thunderbird, maar ook online mail applicaties zoals Gmail, Hotmail en telenet webmail.

Lotsofdots helpt u graag verder met het ontwerp van een emailtemplate of een eenmalige emailingscampagne. Hiervoor zijn we niet afhankelijk van een vaste partner voor het verzenden van de emails.

 

 © 2019 Lotsofdots | Login